Weingut Anselmann 1541 - Edesheim-Pfalz - Duitsland

Heerlijke Edesheimer Ordensgut 

De naam van de familie Anselmann wordt al eeuwenlang verbonden aan wijn. In 1959 begon Werner Anselmann, de vader van de huidige eigenaren, met het op grotere schaal produceren, bottelen en verkopen van zijn wijnen. Tegenwoordig bezit de familie Anselmann 130 hectare wijngaarden en wordt de zaak gerund door Ralf en Ruth Anselmann. 

De wijngaarden bevinden zich te midden van de natuur en de druiven worden grotendeels met de hand geoogst. Het gespecialiseerde personeel zorgt ervoor dat alleen de beste, rijpste druiven worden geoogst. Speciale technieken zorgen ervoor dat tijdens het productieproces de bijzondere aroma's behouden blijven. Het resultaat is kwaliteitswijn van internationale standaard. Niet voor niets heeft Anselmann al vele prijzen en onderscheidingen gewonnen. 

De wijnmakerij Werner Anselmann is een van de grootste en best bewaarde private wijnhuizen in Duitsland. Van dit Duitse wijnbedrijf importeren wij een Deutscher Qualitätswein, de Edesheimer Ordensgut in literfles. Ook ideaal voor horeca en catering.

http://www.weingut-anselmann.de

Weingut Anselmann 1541 - Edesheim-Pfalz - Duitsland