Branches

Door onze passie en kennis kunnen wij u adviseren op diverse vlakken voor verschillende branches:

Slijterij/Wijnhandel: Ons wijnassortiment uit Zuid & Centraal Europa mag gerust onderscheidend genoemd worden en een toevoeging voor uw bijzondere segment. wijnhuizen  kijk onder de wijnhuizen naar de gebieden en druivensoorten die u nog niet in uw assortiment heeft.
Daarnaast hebben wij een breed assortiment aan Balkan gedistilleerd dranken.
onze eigen gedistilleerd, kan onder schermer1782 naam besteld worden of met uw private label.

Geschenkpakketten/Kerstpakketten
:  Als toeleverancier weten wij hoe belangrijk het is dat een wijn of gedistilleerd passend is voor uw klant, zowel qua prijs, uitstraling, kleur en uiteraard kwaliteit. Wij maken graag een offerte op maat. Zelfs wanneer u met klant in gesprek bent zodat u het meteen kunt voorstellen. Juist onze private label (Zeefdruk) is hier uitermate geschikt voor.

Horeca: advies in wijn, aanleveren van fiche technique voor u en uw personeel, voorstellen in wijn/spijs combinaties, proeverijen geven voor vaste gasten, opstellen wijnkaart, afnemen van keukenproducten zoals ajvar, vegeta en djuvec van eigen import.

Kantine(sport/bedrijf): het vinden van de juiste schenkwijn, mogelijk in literfles met schroefdop of in 75cl. voor levering aan bedrijfskantines voor jubilea, evenementen en bedrijfsrestaurant.

Drankengroothandel: Of je regionaal of landelijk, levert ons assortiment is overal inzetbaar. 

Streekproducten/Delicatesse: Schermer1782 maakt een groot assortiment likorettes van 14,5% vol.
die voor streekproducten groothandels die zonder of met bedrukking geleverd kunnen worden op kruik of fles.
Ook de wenswijnen zijn hiervoor zeer interessant. Vraag naar de vele mogelijkheden