Zeefdruk op fles

De specialisten van Schermer hebben het zeefdrukken op flessen en kruiken tot een ware kunst verheven. Wij voorzien elke gewenste fles van een unieke opdruk. Onze gepersonaliseerde flessen worden onder meer gebruikt als relatiegeschenk, streekproduct, kerstgeschenk of jubileumcadeau. De minimale afname is 72 stuks. Natuurlijk voorzien wij u van een voorstel op maat, alvorens wij overgaan tot het bedrukken van de flessen of kruiken. Meteen een offerte aanvragen? Regel het hier.

Voorbeelden bekijken >

 

Zeefdruk op wijnfles

De zeefdruk op wijnfles is een veelgevraagd item. Wij importeren alle wijnen rechtstreeks op fles, waarbij u ervoor kunt kiezen om uw opdruk naast het etiket te plaatsen, of om het etiket af te weken en de fles rondom te bedrukken. Ons assortiment bevat ook ‘standaard’ wenswijnen. Hierbij zijn de flessen vast bedrukt met een bepaald thema, zoals feestdagen, Abraham of Sarah. Bedrijven kiezen er vaak voor om hun logo op de fles te drukken, bijvoorbeeld in combinatie met een tekst voor een jubileumviering, een kerst- of nieuwjaarswens of een andere bijzondere gelegenheid.

Zeefdruk op drankfles

Niet alleen wijnflessen kunnen worden voorzien van een zeefdruk. Ook dranken als jenevers, bitters, kruidenbitters, likeuren, likorettes, advocaat, boerenjongens, gluhwein, whisky, vodka, gin en limoncello kunnen worden voorzien van een prachtige zeefdruk op maat.

Zeefdruk op stenen kruik

Veel oudhollandse dranken worden niet op fles maar op kruik verkocht. Op een mooie stenen kruik in wit, zwart, bruin (aardewerk), groen of blauw komt een zeefdruk heel mooi tot zijn recht. Een kruik met zeefdruk doet het goed in bijvoorbeeld kerstpakketten, cadeaupakketten met een thema, als relatiegeschenk of als streekproduct in een speciaalzaak.

Zeefdruk op fles als geschenk

Een gepersonaliseerde zeefdruk, speciaal voor u ontworpen, op een fles of kruik: hoe mooi is dat? Als relatiegeschenk voor uw zakenrelaties, als afscheidscadeau na een bruiloft of bijvoorbeeld als specialiteit bij u in de winkel. Sinds jaar en dag ontwerpen wij zeefdrukken op maat, helemaal naar de wens van onze klant. Een logo, een tekening of een foto, de mogelijkheden zijn groot.

Levertijd en kosten

De levertijd is twee weken na goedkeuring van het ontwerp van de zeefdruk, mits het product voldoende op voorraad is. De kosten zijn afhankelijk van de oplage, de grootte van de opdruk, de fles of kruik en de dranksoort. Vraag een vrijblijvende offerte op, wij sturen u zo snel mogelijk alle informatie die u nodig heeft.

}