Stobi

De beste druiven voor de beste wijn

Alleen met een combinatie van kennis, ervaring overgedragen door generaties, moderne technologie en veel liefde en passie, kan de beste en smakelijkste wijn worden gemaakt. Stobi Winery is de nieuwste en meest modern ontworpen Macedonische wijnmakerij, gelegen in de gemeente Gradsko. 

Stobi zet zich in om wijnen van voortreffelijke en onberispelijke kwaliteit te produceren. Wijnen die uniek genoeg zijn om de meest selectieve fijnproevers te bekoren, maar eenvoudig genoeg om voor iedereen toegankelijk te zijn.

Omdat het proces van wijn maken een complex proces is dat zelfs de geringste fout niet tolereert, werkt Stobi volgens de meeste hedendaagse normen die door de Europese Unie zijn voorgeschreven. Van de teelt en het onderhoud van de wijngaarden tot de distributie van druiven naar de wijnmakerij en van het laatste productie- en afvulproces tot de distributie past Stobi de nieuwste technologische ontwikkelingen toe.

Het resultaat van al deze aandacht, kennis en expertise is 4,5 miljoen liter Macedonische wijn van hoge kwaliteit per jaar, verdeeld over vier categorieën: Premium, Elite, Classic en Traditional. 

Stobi