Wijnhandel Hoorn

Op zoek naar een wijnhandelaar met kennis van zaken, in of in de buurt van Hoorn? Neem dan eens contact op met Schermer Wijnkoper & Distillateur. Wij zijn gevestigd in Hoorn (Geldelozeweg 47) en zijn register wijnhandelaar. U vindt bij ons unieke, eigentijdse wijnen en andere dranken. Wij importeren alle wijnen rechtstreeks op fles en leveren onze wijnen aan bedrijven, niet aan particulieren. U vindt ons assortiment terug in een groot aantal horecazaken, speciaalzaken en slijterijen in heel Nederland. Maar wij leveren ook aan bedrijven die onze wijnen bijvoorbeeld gebruiken als relatiegeschenk. Uniek zijn onze wijnen en andere dranken voorzien van gepersonaliseerd etiket in de vorm van een speciaal voor u gemaakte zeefdruk.

Schermer Wijnkoper & Destillateur: uw wijnhandel in Hoorn

Bent u benieuwd welke wijnen wij verkopen? Bekijk dan op uw gemak eens het assortiment. Het zal u al snel opvallen dat wij een speciale voorliefde hebben voor wijnen uit de Balkan. Hier hebben wij goed contact met een flink aantal gepassioneerde en deskundige wijnproducenten. Maar natuurlijk zijn wij veelzijdiger dan dat, ook uit traditionele wijnlanden zoals Frankrijk, Spanje, Portugal en andere wijnlanden over de hele wereld importeren wij de echte pareltjes die het land rijk is. Zoekt u een wijnhandel die met u meedenkt en die u wijnen levert met een eigen, uniek karakter? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen u graag.

Schermer: een echte wijnfamilie

Schermer Wijnkoper & Destillateur is een wijnhandel die al sinds jaar en dag gevestigd is in Hoorn. Wij zouden haast durven zeggen dat iedereen in Hoorn en omstreken ons wel kent. In het verleden werd Schermer gerund door Paul Robert en Joke Blom, die het vak met veel passie hebben overgebracht op hun dochters Tanja en Esther. Later kwam ook Martin Philipse, de man van Tanja, bij de familie en inmiddels runnen de gezusters Blom samen met Martin de wijnhandel Schermer Wijnkoper & Destillateur.

De unieke kenmerken

Naast een enorm assortiment wijnen, kunt u bij ons ook terecht voor Schermer Gedistilleerd en Import Gedistilleerd. Daarnaast handelen wij in keukenproducten en staan wij bekend om onze gepersonaliseerde dranken, voorzien van een in huis ontworpen zeefdruk. De dranken met zeefdruk worden veel geleverd aan bedrijven, die de fles bijvoorbeeld voorzien van een logo en een nieuwjaarswens. Maar de dranken worden ook gepersonaliseerd verkocht in speciaalzaken en bij slijterijen. Informeer vooral naar de mogelijkheden of bekijk de voorbeelden op deze website.

Heeft u vragen of heeft u belangstelling voor ons assortiment? Neem dan vooral contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

}